Становище

Уважаеми клиенти и колеги,  

Във връзка с обявеното извънредно положение и съгласно Заповед на министъра на туризма за преустановяване на организираните туристически пътувания Ви уведомяваме че: 

1. Считано от 16.03.2020 преустановяваме приема на граждани в офисите ни и работим дистанционно. Приемаме вашите запитвания и съобщения на електронната ни поща [email protected] и отговаряме на всички имейли в рамките на работния ден. 
2. Отменяме всички организирани изходящи туристически пътувания за април 2020. Относно пътуванията за месец май 2020 г. информацията ще бъде адаптирана в съответствие с удължаване или не на срока на извънредното положение. 
3. Туроператор НЮ СЪН ТРАВЕЛ не прекратява договорите за туристическите пакети, а временно спира изпълнението на задълженията по договорите с потребителите за срока на действие на тези форсмажорни обстоятелства. Поради което НЮ СЪН ТРАВЕЛ не дължи връщането на платените вноски или окончателни плащания по временно спрените договори.  
4. На всички потребители за програми на НЮ СЪН ТРАВЕЛ, които имат сключени договори и потвърдени резервации, се потвърждава възможността да използват цялата заплатена от тях сума по други програми на Туроператора до края на 2021г.  

Официалната позиция на НЮ СЪН ТРАВЕЛ може да бъде променена, при възникване на нови обстоятелства, разпоредби и заповеди на министерства и други държавни органи, следствие динамичността и непредвидимостта на обстановката. 

Извиняваме се за причиненото неудобство и предварително Ви благодарим за разбирането и подкрепата! Вярваме, че само с общи усилия ще успеем да овладеем създалата се неблагоприятна за всички ни ситуация.