•  0883 723 523; 0878 323 523
  •  info@newsun.bg

Нова година в хотел Windsor Hotel & Convention Center 5*, Истанбул

610.00 лв.




Нова година 2025 в Истанбул
3 нощувки със закуски + гала вечер
в хотел Windsor Hotel & Convention Center 5*

30.12.2024 - 02.01.2025

30.12.2024 - Настаняване в хотелa. Свободно време.
По желание и за допълнително заплащане: Нощен круиз по Босфора с шоу програма и вечеря - 45 евро на човек.
Нощувка.

31.12.2024 – Закуска в ресторанта на хотела. Свободно време.

21:00 ч. Новогодишна програма в балната зала на хотел Lionel 5* (на 2мин. пеша) с богато меню, местни алкохолни и безалкохолни напитки без ограничение.

Нощувка.

01.01.2025 - Късна закуска в хотела. Свободно време.
Нощувка.

02.01.2025 - Закуска в хотела. Освобождаване на хотела.


Цена на човек

единична стая

трети човек

Двойна стандартна стая

 610 лева

940 лева

 560 лева

Двойна супериорна стая

660 лева

1050 лева

610 лева

 

Цената включва:
3 нощувки със закуски в хотела;
- Празнична новогодишна гала-вечер в балната зала на хотел Lionel 5*, богато меню, местни алкохолни и безалкохолни напитки без ограничение;
- СПА център (закрит басейн, турска баня, сауна, парна баня, фитнес, WI-FI, вода, чай и кафе ежедневно в стаята на хотела);
- Безплатен паркинг за леки автомобили;

Цената не включва:
- Медицинска застраховка (препоръчителна) - 2 лв. на човек на ден;

Забележки:
- Допълнителните екскурзии се заявяват предварително;
- Дете до 5,99 г (на доп.легло и детско меню) - безплатно;
- Дете от 6 до 11,99 г с двама възрастни в стая (на доп.легло и стандартно меню, без алкохол) - 300 лева;

НОВОГОДИШНО МЕНЮ

21:00 до 03:00

Коктейл за добре дошли;
* Горещи канапета;
* Брускетка със сьомга и домати, топки сирене;

Вкусни и разнообразни предястия;
* Норвежка пушена сьомга;
* Салата от скариди с мини сърца от артишок;
* Пушенo говеждо месо с чушка, сирене Измир тулум;
* Салата от патладжани, селско сирене, овче сирене;
* Кюфтета от леща, Долма, таратор спанак и чери домати с лук;

Топло предястие:
* Палачинки с гъби и спанак (сервира се със сос от крема сирене), гарниран с червен пипер и лук;

Основно:
* Филе от говеждо месо на скара с печени зеленчуци според сезона и гъбен сос;

Десерт:
* Тиква с мед, десерт от дюля с шоколадов мус със малиново-карамелен сос;


За информация: 
моб. 0879 413 514
info@newsun.bg